Заказывайте онлайн Экскурсии В Кемере
Оплачиваете в день поездки
+90 552 665 37 98
(24/7 OnlineService)

Оглядові екскурсіі Кемеру

Туреччина з року в рік не перестає дивувати своїх зарубіжних гостей не тільки привітною погодою, теплими хвилями трьох морів і чарівними пейзажами навколо, але і стрімко розвивачеюся інфраструктурою, зростанням нових селищ і містечок.

Оглядові екскурсіі Кемеру
13 Feb 2021

Туреччина з року в рік не перестає дивувати своїх зарубіжних гостей не тільки привітною погодою, теплими хвилями трьох морів і чарівними пейзажами навколо, але і стрімко розвивачеюся інфраструктурою, зростанням нових селищ і містечок. Так, Кемер з невеликого рибальського села зумів за невелику кількість часу перерости в популярний курорт, заманює туристів лоском готелів, ресторанів і цілодобових розваг.

My Kemer Tours пропонує вам кілька варіантів як не розгубитися і взяти для себе по максимуму користі і позитивних емоцій.

 Різноманіття пам'яток Кемеру

  •  Вивчити під час самостійної прогулянки.

Неспішно пройтися по бульвару Ататюрка, названому на честь першого президента Турецької Республіки, та вийти до головної площі. Алея фонтанів, своєрідні, по своєму, цікаві скульптури та білосніжна каплиця – символ міста і місце зустрічі у місцевих та приїжджих, яке змінити не можливо. Відвідати етнографічний парк Йорук, що розповідає про життя кочових турецьких племен та дозволяє особисто взяти участь, наприклад, в майстер-класі гончарного ремесла або техніці виготовлення килимів. Вибрати оглядові екскурсіі Кемеру на джипах або квадроциклах по вражаючому розмірами каньйону Гейнюк, або Національному парку Олімпос до руїн однойменного античного міста та Вогняної гори Янарташ.

  •  Орендувати яхту, що дасть можливість відправитися до самих віддаленых бухт чи до райських безлюдних островiв, наприклад, як Острів Сулу-Ада, що з'явився в результаті виверження вулкана та привертає до себе увагу не тільки незвичайним видом, але і цілющим джерелом мінеральної води.
  •  Зважитися на тривалі тури і ще більше відкрити для себе дивовижний світ Туреччини. В історичному Стамбулі - Палац Топкапи, стіни якого чули всі таємниці та інтриги придворного життя. Каппадокія вражає уяву своїми унікальними долинами, а Памуккале – візитна картка країни, вкотре доводить, що сили природи здатні на багато неймовiрного.